Hyland, twórca platformy OnBase®, wśród liderów rynku w raporcie Gartner 2015 Magic Quadrant for Enterprise Content Management

Hyland liderem szósty rok z rzędu

Cleveland, 26 października 2015 r. W raporcie Gartner 2015 Magic Quadrant for Enterprise Content Management (ECM) firma Hyland, twórca platformy OnBase®, została uznana za lidera szósty rok z rzędu. Raport docenia elastyczność platformy OnBase®, która dla wielu organizacji stała się kluczowym narzędziem do współpracy, zarządzania procesami i zarządzania informacją. Gartner podkreśla, że wizja i plany rozwoju oprogramowania OnBase® spełniają oczekiwania użytkowników w dziedzinie dostępu do informacji, w szczególności w sektorze ubezpieczeniowym, usługach finansowych, ochronie zdrowia, sektorze publicznym i szkolnictwie wyższym.

Kluczowe cechy platformy OnBase®:

• Możliwość tworzenia elastycznych rozwiązań ECM, które ściśle integrują się z  aplikacjami biznesowymi
  • OnBase® Cloud, platforma chmurowa Hyland działająca w ośmiu centrach danych na całym świecie i wspierająca rosnącą grupę klientów OnBase®
  • Bardzo dobre opinie na temat wsparcia technicznego i wysoki poziom satysfakcji klientów
  • Szybki wzrost na tle całego rynku rozwiązań klasy ECM

"Tempo naszego wzrostu na tle zmieniającego się rynku rozwiązań ECM daje nam powody do zadowolenia” – mówi Bill Priemer, prezes i CEO firmy Hyland. "Nasze podejście, które opiera się na jednolitej platformie i spełnianiu oczekiwań klientów sprawdza się we wszystkich regionach geograficznych i we wszystkich sektorach, w których działamy”.

Hyland znalazł się także wśród Intresujących Firm działających w regionie Azji i Pacyfiku, z zatrudnieniem <1000 pracowników.

Dowiedz się, dlaczego Hyland Software jest liderem rynku rozwiązań ECM. Pobierz raport Gartner 2015 Magic Quadrant for Enterprise Content Management*.

*Raport Gartner, Inc., Magic Quadrant for Enterprise Content Management, Hanns Koehler-Kruener, et al, z 21 października 2015 r.

Platforma OnBase® firmy Hyland

OnBase® jest platformą klasy ECM wspierającą organizacje w zarządzaniu dokumentami i informacją oraz optymalizacji procesów biznesowych. Integruje się z aplikacjami biznesowymi, zapewniając użytkownikom natychmiastowy, kontekstowy dostęp do potrzebnych dokumentów i informacji. Platforma umożliwia łatwe dostosowywanie do potrzeb różnych obszarów działalności organizacji, zapewniając przy tym korporacyjne funkcje kontrolne. OnBase® umożliwia spełnienie bieżących potrzeb i łatwo dostosowuje się do nowych. Może działać w siedzibie organizacji, w chmurze oraz na urządzeniach mobilnych. Więcej informacji na stronie OnBase.com.

Magiczny Kwadrat Gartnera

Gartner nie reprezentuje żadnej firmy, produktu lub usługi opisanych w raportach, ani nie zaleca użytkownikom wyboru rozwiązań wyłącznie spośród tych, które zajmują najwyższe noty lub pozycje. Publikacje Gartner są wyrazem opinii analityków i należy traktować je jako takie. Gartner nie bierze odpowiedzialności formalnej, bezpośredniej ani dorozumianej, za jakiekolwiek stwierdzenia zawarte w raporcie, w tym za deklaracje producentów dotyczące produktów, oraz za to, czy nadają się do sprzedaży lub wykorzystania w konkretnej sytuacji.

contact PR